OKULUMUZ  DERGİSİ ZEYTİN’İ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUHAMMET ŞAŞMAZ’A TAKDİM ETTİK

OKULUMUZ DERGİSİ ZEYTİN’İ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUHAMMET ŞAŞMAZ’A TAKDİM ETTİK

05.03.2018 534

Okul dergimiz ZEYTİN’in basılan 2. sayısı öğrencilerimiz Dudu AVCI, Simge EROL tarafından Belediye Başkanımız Sayın Muhammet ŞAŞMAZ’a takdim edildi. Okul Müdürümüz Gülderen ŞAHİN ve Matematik Öğretmeni Muhammet AKTÜRK eşliğinde  takdim edilen dergimiz ZEYTİN’i inceleyen belediye başkanı Sayın Muhammet ŞAŞMAZ, dergi çıkarmanın okulumuz ve öğrencilerimiz için güzel bir çalışma olduğunu ve kalıcı bir arşiv olduğunu belirttiler. Ayrıca öğrencilerimize hediye takdim ettiler.

Dergimize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Muhammet ŞAŞMAZ’a okulumuz adına saygılarımızı sunarız.

05-03-201805-03-201805-03-2018