OKULUMUZ  DERGİSİ ZEYTİN’İ KAYMAKAMIMIZ SAYIN ALİ GÜLDOĞAN’A TAKDİM ETTİK

OKULUMUZ DERGİSİ ZEYTİN’İ KAYMAKAMIMIZ SAYIN ALİ GÜLDOĞAN’A TAKDİM ETTİK

05.03.2018 429

Okul dergimiz ZEYTİN’in basılan 2. sayısı öğrencilerimiz Rana KARADUMAN, Yasin OK tarafından Kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN’a takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay KAPLAN, Okul Müdürümüz Gülderen ŞAHİN ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bilgehan KARPUZ eşliğinde  takdim edilen dergimiz ZEYTİN’i inceleyen  ve beğenen kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN dergi çalışmasının öğrencilerin hayata hazırlanmasında, sosyal, kültürel anlamda  önemli olduğunu, dolayısıyla öğrencilerin şanslı olduğunu, bunu ileride daha iyi anlayacaklarını ifade ettiler. ZEYTİN dergisinin hazırlanıp çıkarılmasında emek  veren okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini söylediler.

Dergimize destek veren Kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN’a okulumuz adına saygılarımızı sunarız.

05-03-201805-03-201805-03-201805-03-2018